Systeemvloeren

Systeemvloeren: het begin

Bij elke beurs een terugkerend onderdeel: de in eigen beheer ontwikkelde systeemvloeren van Feijen SP vormen dan de perfecte basis.

Al jarenlang in ons aanbod, alom gewaardeerd en met recht ’n topper. Niet alleen doordat men ze eenvoudig zonder gereedschap kan leggen, maar ook praktische zaken zoals elektrakabels, aan- en afvoer van waterleiding vinden door de vrije ruimte van 55 mm onzichtbaar hun weg.
Altijd vlak en maatvast, geschikt voor elke vorm van afwerking of u nu kiest voor tapijt, laminaat of ‘n strakke afwerkvloer uit ons eigen vloerenprogramma.

  • systeemvloeren
  • systeemvloer
  • feijensp systeemvloeren

Sterke lichtgewicht

Ondanks het geringe gewicht en het handzame formaat van 1000 x 1000 mm kan het met gemak 800 kilo per vierkante meter trotseren. De kern van PU schuim met ‘n solide houtomranding garandeert een lange levensduur, met een geringe investering die men naar een paar beurzen al heeft terug verdiend.

Succes zit vaak in de eenvoud

Feijen SP systeem vloeren; een vloerplaat. Een stelvoetje meer is niet nodig. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het systeem uit te breiden:

  • Platen met uitsparingen voor leidingen.
  • Invaliden opritplaten.
  • Platen in ’n aangepast formaat.

Het formaat maakt dat 40m2 vloer niet hoger is dan 2000 mm en eenvoudig per pallet zijn te vervoeren. Wellicht overbodig te melden maar deze topper, staat hier gewoon op voorraad.

Technische specificaties systeemvloeren (pdf-formaat).

vragen? neem contact op!