Spuiterij; voor een perfecte afwerking

Spuiterij: strak in de lak

Misschien wel een van de belangrijkste onderdelen in het proces van presentatie, de afwerking. De buitenkant die neem je tenslotte het eerste waar.

In onze goed geoutilleerde spuiterij zijn vakmensen daar dagelijks mee bezig, is het strak genoeg of lopen wij het nog een keer na. Klinkt overdreven maar het luistert nauw en de mannen zijn bijzonder kritisch. Het moet perfect zijn voordat het de afdeling verlaat, begrijpelijk het staat tenslotte vol in de schijnwerpers.

  • Omdat wij onze producten perfect willen afwerken, beschikking wij bij Feijen SP over een eigen spuiterij.
  • Omdat wij onze producten perfect willen afwerken, beschikking wij bij Feijen SP over een eigen spuiterij.

Aandacht

Zoals zo vaak is ook hier de voorbereiding essentieel, de kleinste oneffenheden zijn funest en die wil je vermijden. Dat betekent in het hele stadium alert zijn. Glanzend of mat het is om het even, altijd met aandacht en zorg. Een extra laag ter bescherming, of juist met structuur voor dat ene speciale effect, de mogelijkheden voor de afwerking van het CNC freeswerk is onbegrensd. Strak spuitwerk in iedere gewenste kleur, van paarlemoer tot pink, kras vast in chique high gloss, zijdeglans of juist in supermat. Aan u de keuze.

‘Wij staan iedere keer weer versteld hoe jullie van elk project weer iets bijzonders maken’, horen wij regelmatig.

Toewijding

Kwaliteit, efficiency en flexibiliteit zijn kernwaarden in onze bedrijfsvoering maar op de spuiterijafdeling doen ze daar nog een schepje bovenop. Een enkele balie of een hele serie displays daar draaien ze hun hand niet voor om. Met toewijding worden uiteenlopende onderdelen gemakkelijk en snel van een laklaag voorzien. De deadline nauwlettend in de gaten houden, dat is een terugkerend item, maar daar zijn wij hier bij Feijen SP bijzonder scherp op.

Benieuwd? Neem de proef op de som.

vragen? neem contact op!