Over Advan-wand

Advan-Wand: een vernuftig systeem

Het Avan-Wand System is dé manier om snel en doelmatig een beursstand te realiseren. Eenvoudig op- en afbouwen om in een handomdraai een strakke presentatie te verzorgen. Ideaal voor bijvoorbeeld kleine tot middelgrote projecten.

Eindeloos veel mogelijkheden. Met belettering, Visual of een beeldscherm krijgt het een heel eigen uitstraling. Solide, snelle montage zonder speciale kennis of gereedschap, simpel in elkaar klikken. Geen storende profielen, rammelende panelen of losse onderdelen. Vlakke wanden, elegant gekoppeld zonder hinderlijke naden of ongelijkheid. Niet eerder was een stand bouwen zo eenvoudig. Met een investering die reeds na een paar beurzen al is terugverdiend!

  • Advan-Wand
  • Stand Advan-Wand

Vernuftig

Het in eigen beheer ontwikkelde gepatenteerde systeem kent nauwelijks beperkingen in opbouwmogelijkheden, standaard uitgevoerd in wit gemelamineerd plaat. Bedacht vanuit een behoefte, vragen uit de markt: bedenken jullie nou eens een slim, eenvoudig modulair systeem wat zich onderscheidt van de rest’.
Met een korte opbouwtijd en een geringe investering, in alle bescheidenheid zijn wij daarin niet onverdienstelijk geslaagd. In combinatie met onze vloeren en slimme meubels verwezenlijkt u een beurspresentatie die niet onopgemerkt zal blijven. Relaties die er reeds mee werkten krijgen regelmatig enthousiaste reacties en prijzen het vernuftige systeem. Met zo’n compliment wordt ’n doordeweekse dag ineens veel mooier.

Expertise

Het unieke Advan-Wand systeem is ontwikkeld en wordt geproduceerd door 'Feijen SP specialist in freesmaatwerk', nauwkeurig en betrouwbaar. Bij nabestellingen of uitbreidingen van het systeem een geruststellende gedachte. Desgewenst kan het gespoten worden in elke gewenste kleur, een expertise die wij overigens in eigen huis hebben. Het Advan-Wand System hebben wij normaal op voorraad, maar je weet het nooit met een kassucces, met één telefoontje of ‘n mailtje krijgt u direct antwoord.

Meer over Advan-Wand