Lucky floor

LUCKY FLOOR: ‘TYPISCH FEIJEN’

Feijen SP heeft een unieke vloer ontwikkeld waarbij over alles is nagedacht:

  • Snel en eenvoudig te leggen.
  • Handzaam en licht van gewicht.
  • Met een ongelofelijke draagkracht.
  • Duurzaam door eindeloos hergebruik.
VERNUFTIG KOPPELSTUKJE

Stroomkabels, datakabels, perslucht maar ook de waterleiding vinden moeiteloos hun weg. Geen gereedschap nodig, niets afstellen, de elementen worden simpel in elkaar geschoven en gekoppeld door het vernuftige koppelstukje.

Lucky Floor, kent amper levertijd en 40 meter ligt binnen een half uur. De Lucky Floor is verkrijgbaar in twee berken uitvoeringen te weten in een donkerbruine antislip surface afwerking en in naturel. Lucky Floor is verkrijgbaar in twee praktische hoogtes van 40 mm en 70 mm. Er kan probleemloos op- en afgereden worden, zelfs met een zware hoogwerker. Daarnaast is de Lucky Floor perfect af te werken met onze onderhoudsvrije afwerkvloeren. Dat is dubbel gemak, dat is typisch Feijen.

Met hoek- en afsluitelementen in de maten 1000x1000 en 500x500 mm zijn er bovendien geen belemmeringen in vloerafmetingen. Vanzelfsprekend hebben wij bij de 70 mm hoge uitvoering een veilige drempelloze oprit opgenomen in ons aanbod.

ERVAAR HET VERSCHIL…ERVAAR LUCKY FLOOR

De korte introductieclip, toont de specifieke kwaliteiten en het unieke karakter van de Lucky Floor. Maak een afspraak voor een uitvoerige demonstratie om ook het verschil te ervaren.

Technische specificaties Lucky Floor (pdf-formaat).

vragen? neem contact op!