Over ons

Over ons: 'wij maken wat u bedenkt'

Toen Hans in 1994 besloot om zich zelfstandig te vestigen, kon hij niet bevroeden dat de ontwikkeling van zijn bedrijf zo’n vlucht zou nemen.
Met ervaring opgedaan bij een aantal gerenommeerde standbouwbedrijven en de beschikking over een bescheiden werkplaats achtte hij de tijd rijp om voor zichzelf te beginnen.
Een periode van aanpakken en mouwen opstropen, er zat immers niemand op hem te wachten. Met deze instelling werden de eerste opdrachten gerealiseerd.
Het begon eenvoudig met het produceren van wanden, maar geleidelijk aan werden het onderdelen tot uiteindelijk complete stands. Niets te veel, alles nog even nalopen met net dat beetje extra aandacht werden de klanten behandeld, een aanpak die werkt en nog steeds in het DNA van Feijen SP is terug te vinden.

Niet veel later werd de eerste medewerker aangetrokken en kwam er een CNC-freesmachine. Dat bood nog meer perspectief en mogelijkheden.
Opdrachten diende zich niet alleen frequenter aan maar ook de omvang van de projecten nam gestaag toe.

  • Team FeijenSP
  • overons_1

Geen standaard

In 1996 werd dan ook besloten een groter pand te betrekken 200 meter verderop, inmiddels was de tweede CNC-freesmachine aangeschaft en het aantal medewerkers uitgebreid tot 6 personen. Naast het bedienen van de stand en interieurbouwklanten, begonnen ook steeds meer andere opdrachtgevers het specialisme van Feijen SP te ontdekken. Namelijk onderdelen die verder gingen dan de standaard: ronde vormen en gebogen elementen kwamen steeds meer in opmars.

Mens en techniek

De huidige vestiging is alweer 8 jaar geleden betrokken, ruimer van opzet, 4 volautomatische CNC-freesmachines, kantenlijmmachine, platenpers en volledig uitgeruste werkplaats, montage afdeling en een eigen spuiterij.
Een enthousiast team van inmiddels 25 medewerkers die elke dag met plezier werken aan de meest uiteenlopende projecten. Met een uitgekiend programma aan in eigen huis ontwikkelde producten waaronder vloeren, wanden maar ook knock-down tafels als mede een uniek demontabel standbouwsysteem wordt met succes gereageerd op vragen uit de markt.

Wij blijven investeren in mensen en techniek, persoonlijke aandacht en zorg voor onze klanten, met deze kernwaarden zien wij dan ook de toekomst met vertrouwen tegemoet. Met als belangrijk uitgangspunt, ‘Wij Maken Wat U Bedenkt'.

Met vriendelijke groet,
Hans Feijen