CNC Frezen

CNC Frezen: overtreft handwerk

De complexiteit van een ontwerp vraagt meer dan vakmanschap, onze moderne CNC-freesmachines die uitgerust zijn met de laatste software hebben hierop het antwoord.

De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt, creativiteit kent geen limiet. Ontwerpers kunnen hun hart ophalen, op de millimeter nauwkeurig worden uw ideeën vertaald tot een fantastisch mooi eindproduct.
Onderdelen die loepzuiver de machine verlaten, per eenheid of in serie altijd exact gelijk, voor de producties van een balie, beurspresentatie of een standbouwelement. Maar wellicht naast kwaliteit het allerbelangrijkste: tijdbesparing. Wij weten maar al te goed hoe belangrijk dat is!

  • cnc frezen
  • cnc freesmachine
  • cnc frezen

Haaks & Gebogen

Panelen met vierkante uitsparingen, maatvast en altijd 100% haaks. Hoeveel wilt u er? In gestileerde ronde vormen moeiteloos getransformeerd tot een pasklaar element, onze CNC-freesmachine draait er zijn hand niet voor om. Letters uit plaatmateriaal: hout, aluminium of kunststof, groot, dik of dun: laat u inspireren. Maar ook stoere logo's, panelen met een abstract reliëf, deze kunnen net dat beetje extra geven aan uw presentatie. Je onderscheiden met een product of dienst is juist nu belangrijker dan ooit, leg uw plannen aan ons voor, dan zorgen wij voor de perfecte vertaling. Die uitdaging gaan we graag aan.

Bedenk het maar

Het uitgangspunt bij al onze activiteiten is: ‘Wij maken wat u bedenkt’, dat doen wij graag met veel toewijding en een luisterend oor want daar begint het uiteindelijk mee.

Nieuwsgierig geworden, bel of mail ons voor een kennismaking.

vragen? neem contact op!