Aangenaam

Aangenaam: kennis te maken

FEIJEN SP is gespecialiseerd in het produceren van uiteenlopende onderdelen voor zowel standbouw, showroom als de zakelijke interieurmarkt.

Persoonlijke benadering, oog voor detail en gedegen vakmanschap kenmerken onze manier van werken. Of het nu gaat om een ontvangstbalie, een serie displays of een stijlvolle receptie. Maar met evenveel genoegen produceert FEIJEN SP een inspirerende winkelpresentatie.

  • cnc frezen
  • spuiterij

PRECISIE

Geavanceerde CNC gestuurde freesmachines beantwoorden de meest complexe vormgeving moeiteloos, met een precisie die nauwelijks beperkingen kent. Optimaal gebruikmakend van het materiaal, voordeel: weinig afval, duurzaam, prijsvriendelijk en aanzienlijk kortere levertijden.
Door gebruik te maken van actuele software garanderen wij een constant kwaliteitsniveau, bovendien bent u bij een herhaalopdracht verzekerd van een exacte kopie.

Steeds vaker horen wij dan ook: ‘wat jullie maken ziet er in de praktijk nog mooier uit dan in het ontwerp’. Altijd leuk zo’n complement, maar het liefst gaan wij gewoon door met ons werk.

KEUZE

Goed voorbereid is tijdbesparing en is cruciaal bij standbouw. Wanneer wij in onze moderne opgezette werkplaats de producties van onderdelen, of een bijzonder component op ons nemen, bent uw verzekerd van pasklare elementen die eenvoudig op locatie gemonteerd kunnen worden. Efficiëntie die zichzelf terugbetaalt en waarschijnlijk sneller dan u zou verwachten.

De afwerking is aan u, maar desgewenst met plezier door ons verzorgd in HPL of een speciale beschermende coating. Krast vast spuitwerk in iedere gewenste kleur, van paarlemoer tot effectlak, in cheque hoogglans of ultramat. Aan u de keuze.

READY-TO-GO

FEIJEN SP ontwikkelt een breed scala van producten die gelijk ingezet kunnen worden voor beurs of evenement, zoals:

NIEUWS

Ook in dit jaar blijven wij natuurlijk berichten over de nieuwste projecten en houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes, beursdeelnames enz. Dat gaat eenvoudig door te klikken op:

Aanmelden nieuwsbrief