Ready-to-go

Ready-to-go producten

FEIJEN SP ontwikkelt en produceert een breed scala aan producten die gelijk ingezet kunnen worden voor beurzen en/of evenementen waaronder:

  • table
  • Bridge table
  • Advan Wand
  • Systeemvloer
  • FeijenSP wanden
  • tafel

Systeemvloeren

Systeemvloeren, de perfecte basis gemaakt voor intensief gebruik, gemak per vierkanten meter. Een verhoogde vloer die eenvoudig kan worden toegepast, zonder schroeven, zagen of gereedschap, altijd passend en vlak.Geen losse onderdelen, maar slecht een stelvoetje, solide kern van p.u.r. schuim gevat in een massieve houten omranding die jarenlang vloerplezier garanderen. Praktisch op hoogte, zodat leidingen moeiteloos hun weg vinden.

Afwerkvloeren

Afwerkvloeren vormen de perfecte combinatie met onze systeemondervloeren,
Het leggen van deze 100 x 100 cm platen is peanuts, zwevend gelegd, er komt geen gereedschap aan te pas, standaard in smetteloos wit.
Op verzoek eveneens leverbaar in alle regulaire melanine kleuren. Tijdwinst, geen onderhoud eigenschappen die standaard zijn inbegrepen, naast hergebruik en z’n gunstige prijsstelling de reden van zijn succes.

Wanden

Wanden, onmisbaar in standbouw, je kunt niet zonder. Wij produceren altijd 100% haakse en vlakke wanden, geen vervelende tackergaatjes. Constante kwaliteit want wij weten hoe belangrijk dat is.Standaard 2750 x 1000 mm maar ook de lengte van 3000 mm wordt geleverd zonder lasnaden en kent nauwelijks levertijd. Afwijkende maten tot wel 6000 mm produceren wij traditioneel, nauwkeurig en met net zoveel aandacht.

Tafels

The Bridge Table is demontabel, praktisch en razendsnel op te bouwen maar kan evengoed door z’n stoere uitstaling dienst doen als desk. Leverbaar in diverse lengte en hoogtematen naar keuze slijtvast afgewerkt in 3 oppervlaktes. De Claire Table is gebaseerd op het zelfde principe, met vernuftige slotverbinders worden bovenblad en poten eenvoudig gekoppeld. Met de mogelijkheid om eindeloos te combineren in hoogte en bladformaat. Degelijk en onderhoudsvrije tafels voor elke gelegenheid.

ADVAN-WAND

Het modulaire standbouwsysteem, is een systeem wat zich duidelijk onderscheid van de rest, door zijn strakke elegante look en zijn doelmatigheid.
Het gebruiksgemak en zijn geringe opbouwtijd verklaren zijn waardering. Zonder gereedschap, of speciale kennis wordt in een handomdraai een perfecte presentatie gerealiseerd.

vragen? neem contact op!